Zedcom Tele & IT-Lösningar

Zedcom tar ett helhetsansvar över hela ditt företags IT-behov där lösningen på ditt problem aldrig är längre en ett samtal bort, utan att du som kund hamnar i kläm mellan leverantörer.

Zedcom Tele & IT-Lösningar

  • En leverantör
  • Ett serviceavtal
  • Ett telefonnummer

Zedcom Tele & IT-Lösningar arbetar primärt som extern IT-avdelning med centraliserad serverdrift och en helpdesk som är bemannad dygnet runt. Fokus ligger även på implementering av affärssystem samt olika integrationer för att effektivisera processer och rutiner för våra kunder.

Vi arbetar även med lösningar för larm passage och säkerhet samt funktionella telefonilösningar. Zedcom tar ett helhetsansvar över hela ditt företags IT-behov där lösningen på ditt problem aldrig är längre en ett samtal bort, utan att du som kund hamnar i kläm mellan leverantörer som skyller på varandra.

Information

Namn
Zedcom Tele & IT-Lösningar
Adress
Öneslingan 11
Postkod
83251 Frösön
Land
Sweden
Telefon
063-18 00 00

Daniel Fredholm

Telefon
08-21 38 00

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.