E-HANDELSLÖSNINGAR FÖR ÖKAD FÖRSÄLJNING

Wipcore är er partner för hela e-handelsresan, från strategi och koncept till färdig lösning. Vi bygger säljdrivande e-handelslösningar och verktyg för alla kanaler, oavsett om du jobbar online, mobilt, i fysisk butik eller på fältet med det personliga kundmötet. Vi erbjuder lösningar för B2B mot företag och återförsäljare såväl som B2C direkt till slutkonsument.

Wipcore AB

  • Helhetsleverantör
  • 2C, B2B och B2A
  • Från affärsstrategi till teknisk leverans

Vi älskar teknik och är experter på att enkelt lösa komplexa frågeställningar men drivs främst av syftet och de affärsbehov som ligger bakom. Teknik är ett verktyg för att skapa, driva och öka våra kunders affärer.

Vi levererar e-handelslösningar för allt från mat, mode och hemelektronik till tjänster, abonnemang, möbler och industrikomponenter i Sverige, Norden och internationellt.

Dibs är en av våra mest efterfrågade betallösningar för e-handel och vårt samarbete sträcker sig lång tillbaka i tiden.

Kort om Wipcore
[w] WIPCORE - Din guide och partner för ökad försäljning i digtala kanaler för B2B och B2C. Med kunskap om e-handel från 18+ år och 100-tals lösningar arbetar vi med hela e-handelsresan - från strategin bakom affären till drift och underhåll av den färdiga lösningen. Experter på sökdriven e-handel. Erbjuder lösningar på EPiServer Commerce, eNOVA, STORM, Inriver och Elastic m fl
 

Information

Namn
Wipcore AB
Adress
Kilsgatan 4, Göteborg
Postkod
411 04
Land
Sweden
Telefon
031 762 30 00

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00