Wiccon

Wiccon-Personal, Professional and Playful.

Wiccon AB

  • Internationell erfarenhet
  • Kunder nominerade till årets digitala innovation
  • Entreprenörer med en can-do attityd.

Wiccon startades 2009 som firma. Våra först och största kunder var samtliga i USA. Sedan 2012 har vi etablerat oss på den svenska marknaden och växt från 1 till 8 personer. Vi är systempartner till några marknadsledande aktörer i Sverige inom allt från fläkt till slipmaskiner och bygger en rad start-ups för både den svenska och utländska entreprenörer.

Gällande betallösningar och transaktioner har vi jobbat med betalningsväxlar, banker, mobile money transfer och en hel rad av komplexa lösninar åt våra kunder.

Modulbaserad integration har vi god erfarenhet av, plus i kanten är att om ni har något skräddarsytt eller behöver hjälp och konsultation kring lösningar så konsulterar och bygger vi samtliga integrationer för hand om så krävs. Vi är inte på något sätt begränsade till moduler och om problem uppstår så löser vi dessa på bästa och säkraste sätt.

Information

Namn
Wiccon AB
Adress
Oskarsparken, Örebro
Land
Sweden
Telefon
010-33 000 66

Andreas Wickberg

Telefon
073-694 44 33

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.