Wikinggruppen

Som en av Sveriges största e-handelsleverantörer tillhandahåller vi gedigen erfarenhet av att kostnadseffektivt skapa, utveckla och skräddarsy webbtjänster utifrån just Din verksamhets behov.

Wikinggruppen

  • Komplett e-handelsleverantör
  • Enkelt & Smidigt
  • Tryggt & Stabilt

Wikinggruppen är en komplett webbyrå som arbetar med att skapa, utveckla och skräddarsy webbplatser, webbutiker och olika typer av webbaserade system för alla typer av kunder och organisationer. Vi erbjuder en helhetslösning där kund tillsammans med vårt projektteam arbetar för att ta fram ett koncept utifrån kundens behov och önskemål. Vi tror på långsiktiga kundrelationer och arbetar kontinuerligt för att hjälpa våra kunder att utveckla och nå sina försäljning- och varumärkesmål. Vi fungerar som totalleverantör för våra kunder och erbjuder produktion, utveckling, säker drift, effektiv marknadsföring samt fri support.

Wikinggruppen startade 1998 och är idag en av Sveriges största e-handelsleverantörer.

Information

Namn
Wikinggruppen
Adress
Box 1018, Hudiksvall
Postkod
824 11
Land
Sverige
Telefon
0650-757 59

Jonte Bergman

Telefon
0650-757 59

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00