Din produkt. Din passion. Vår expertis.

Vilkas Group grundades 1995 och är en ledande leverantör av e-handelslösningar i Norden. Våra webbutiker bygger på e-handelsplattformen från ePages som används av över 80 000 företag över hela världen. Våra olika paket passar för både stora och små företag. Priser börjar från 150kr/mån. Ingen startavgift eller dolda kostnader tillkommer.

Vilkas Group

  • Komplett ehandelslösning för små och stora företag
  • Lättanvänt och flexibelt designverktyg
  • Inga dolda kostnader, endast en fast månadsavgift

Med vår e-handelslösning får du allt du behöver för att starta din egen webbutik och lyckas på nätet. Du behöver inte vara något proffs för att få en snygg butik, du kan använda någon av våra färdiga designmallar. Såklart finns det möjlighet att helt bygga upp butiken genom kodning, om du nu är ett proffs! Bland våra kunder finns små och stora företag inom både B2C och B2B. Med oss är det enkelt att växa och utvecklas, du kan uppgradera din butik närsomhelst.

Vi vet att som e-handlare kan att-göra-listan lätt bli väldigt lång och vår uppgift är att ta hand om allt det tekniska bakom butiken så att du kan spendera din tid på det som är viktigt för din verksamhet. Allt finns på våra säkra sevrar och vi ser till att du kan sova gott vetandes att tjänsterna fungerar. Du behöver bara en vanlig webbläsare för att driva din butik.

Vi genomför en större versionsuppdatering 1-2 gånger per år och mindre uppdateringar med några månaders mellanrum. På det sättet håller vi våra kunder steget före konkurrenterna. Uppdateringarna ingår såklart i månadsavgiften.

Information

Namn
Vilkas Group
Adress
Kauppakatu 11C
Postkod
33200 Tammerfors
Land
Finland
Telefon
08-121 610 00

Martina Gustavsson

Telefon
08-121 610 00

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00