Vaimo

Vaimo hjälper små och stora företag att sälja på internet. Kärnan i vår verksamhet är Magento, världens just nu snabbast växande e-handelssystem. Våra anpassade tjänster gör det enklare än någonsin att komma igång med professionell e-handel, antingen som en fristående webshop eller som en integrerad del av företagets verksamhet.

Vaimo

Vi levererar Magento som en färdig tjänst med allt från hosting, drift, know-how och support till design, betalnings-lösningar, anpassningar och integration mot affärssystem.

Det gör att du snabbt kommer igång, slipper tänka på det tekniska och får mest möjliga tid att fokusera på din affärsverksamhet. Med Magento får du också en mycket modern och kraftfull webshop att växa med, oavsett om du bara vill synas bättre i sökmotorerna eller expandera till flera länder.

Vi jobbar även med skräddarsydda lösningar med Magento som bas där vårt starka nätverk av partners gör att vi kan möta alla möjliga behov och i alla lägen leverera e-handel när den är som bäst.
En av de viktigaste delarna för att skapa en framgångsrik e-handel är att samarbeta med experter.

Sedan starten har vi har lanserat över 400 e-handelslösningar från våra kontor i Sverige, Norge, Finland, Estland, England och Sydafrika.

Information

Namn
Vaimo
Adress
Rosenlundsgatan 40
Postkod
118 53
Land
Sweden

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.