Toxic Interactive Solutions

Toxic Interactive Solutions är en digital byrå som arbetar med strategi, utveckling, konstruktion och design av webbaserade affärslösningar som hjälper företag att kommunicera och bedriva handel mot kunder, partners och personal på ett effektivt lönande och enkelt sätt.

Toxic Interactive Solutions

  • Värderingsstyrd organistation.
  • Fokus på effektstyrd affärsutveckling.
  • En digital partner som jobbar långsiktigt.

Om oss

På Toxic jobbar drivna och kreativa individer med olika kompetenser och bakgrunder. Tillsammans bildar vi ett fantasktiskt team som du kommer att älska att jobba med.

Vår affärsidé

Toxic Interactive Solutions är en digital byrå som arbetar med strategi, utveckling, konstruktion och design av webbaserade affärslösningar som hjälper som hjälper företag att kommunicera och bedriva handel mot kunder, partners och personal på ett effektivt, lönande och enkelt sätt.

Vår vision

Vi drömmer om att göra affärer vi inte trodde var möjliga och att skapa stor affärsnytta för våra kunder. Vi strävar alltid efter att leverera mer och att vara effektivare än andra. Allt vi gör genomsyras av glädje, varje kodrad, affär och möte har ett stort leende.

God kreditvärdighet

Väljer du Toxic får du en partner med mycket god kreditvärdighet. När man skall inleda längre samarbete är det viktigt att välja en partner med sunda finanser för att säkerhetsställa ett långt och stabilt samarbete.

Komplett samarbetspartner

Toxic är en komplett digital partner. Med ett brett produkt- och tjänsteutbud med allt från behovsanalys, design, utveckling och förvaltning. Toxic är affärsdrivande och levererar alltid affärsnytta tillsammans med våra kunder och partners.

Kunder och uppdrag

Vi har sedan starten levererat en bra bit över 1000 webbprojekt till över 400 nöjda kunder. Våra uppdragsgivare är allt från små och medelstora företag till stora organisationer. Därför är informationssäkerhet, effektiv informationshantering och kostnadseffektivitet naturliga inslag i arbetet.  

Information

Namn
Toxic Interactive Solutions
Adress
Gjuterigatan 9
Postkod
Jönköping
Land
Sweden
Telefon
036-777 72 90
Länk

Daniel Eriksson

Telefon
072-566 15 00

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00