Sveriges populäraste e-handelsplattform

Textalk Webshop är ett system för stora som små e-handlare. Vilken version passar dig?

Textalk Webshop

  • Inga startavgifter eller bindningstider
  • Uppbyggnadsperiod med fri support så länge du vill
  • Ehandel från 66 kr/månaden!

Ett mångsidigt företag 
Textalk är ett för branschen gammalt bolag. Redan 1979 skapade Henryk Rubinstein världens första digitala tidning för synskadade och detta fick bollen att rulla. 1987 skapade han Textalk och än idag levererar vi ett stort antal dagstidningar till synskadade. I mitten av 1990-talet var steget till Internet inte långt. 1994 byggde Textalk tekniken när Helsingborgs Dagblad blev Sveriges första dagstidning att publicera hela sitt innehåll på webben. Vi har alltid haft en stor bredd i olika typer av konsultuppdrag på flera olika plattformar och till både stora och små kunder. Vid sidan av vår konsultverksamhet så har Textalk i över tio år erbjudit ett antal nyckelfärdiga webbtjänster varav flera har blivit mycket populära. Flaggskeppet idag är Textalk Webshop som är Sveriges ledande e-handelsplattform med över 3300 kunder. Därutöver finns exempelvis Textalk Websurvey (enkäter), Textalk Webnews (webbtidningar), Textalk Weblisher (webbaserade kataloger) för att nämna endast några. 

Varför e-handel? 
Textalk Webshop föddes när en av våra kunder ville ha en hemsida där det gick att handla direkt och betala med kort. Vi förstod tidigt att e-handel skulle bli något väldigt stort och plattformen byggdes successivt ut för att locka nya kunder. Näthandeln befinner sig just nu i en explosiv tillväxtfas och den tillväxten beräknas fortsätta i många år framöver. Textalk Webshop utvecklas i lika hög takt som nya webbutiker öppnar sina virtuella dörrar. Utvecklingen går i en rasande fart och vi säljer nu fler webbshoppar än någonsin, vilket inte är så konstigt med tanke på att e-handeln omsatte 31,6 miljarder kronor i Sverige 2012 (enligt e-barometern). Det är en tillväxt på 14 procent från 2011. I dag handlar nästan varannan svensk någonting på nätet, varje månad. Vi tycker att det är dags för dig att sälja på nätet, varje dag.

Billigast och bäst?
Textalk Webshop är idag Sveriges populäraste plattform för e-handel. Vår lösning är populärast av olika anledningar, inte bara det låga priset. Vi jobbar hårt och medvetet för att utveckla vårt erbjudande för att det ska matcha de allt högre kraven som ställs på funktionalitet, flexibilitet, design och användarvänlighet. Medan våra konkurrenter satsar på aggressiv försäljning har vi valt att satsa på en aggressiv och kundanpassad produktutveckling. Frukten av vårt hårda arbete har gett ett gott utfall då vi två år i rad (2010 och 2011) fick utmärkelsen ”Gasellföretag”. Det är en utmärkelse som Dagens Industri ger till de företag i Sverige med störst tillväxt. Trots den hårda produktutvecklingen har vi inte förlorat fokus på våra kunder.

Av entreprenörer, för entreprenörer!
Alla framgångsrika företag har någon gång startats av en driftig entreprenör. De allra flesta har byggts helt från grunden med ett mycket begränsat startkapital – men med idéer och vilja i överflöd. Det som kännetecknar en sann entreprenör är det outtröttliga arbete som läggs ner för att lyckas. Dygnet runt, i med- och motvind, arbetar entreprenören för att nå sina mål. Vi på Textalk vet att hårt arbete lönar sig i längden. Vissa människor har en stor dos av ambition och disciplin redan från födseln, medan andra behöver en klapp på axeln för att ta sig vidare. Vilken form du än är stöpt i är vi säkra på att du får en stark och stabil grund att stå på hos oss.

Information

Namn
Textalk Webshop
Adress
Krokslätts Fabriker 12
Postkod
431 37 Mölndal
Land
Sweden

Jens Halvarsson

Telefon
+46 722 505 720

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.