Nu är det lika Easy att skaffa Swish som att betala med det.

Swish växer i popularitet för e-handeln. Nu kan du få Swish direkt i vår checkout Easy - mindre att hålla koll på för dig och bättre upplevelse för dina kunder.

You are here

Swish växer starkt på nätet

Förra året ökade andelen som betalar med Swish på nätet med 37 procent enligt vår rapport Svensk E-handel 2018. Swish växer i popularitet på nätet i snabb takt, särskilt bland de yngre konsumenterna där nära hälften betalat ett nätköp med Swish.

 

Få Swish helt integrerat i din checkout

Genom betallösningen Easy kan DIBS nu erbjuda Swish som betalsätt helt integrerat i checkouten och med samma utbetalning som dina andra betalsätt. Det betyder att du får alla transaktioner i samma avstämning oavsett betalsätt och en samlad utbetalning som förenklar bokföring och administration. Easy-peasy.

När du kopplar på Swish genom Easy får du:

  • En enda koppling att hålla reda på. Du kopplar din webbutik till Easy och vi fixar allt annat. Även Swishcertifikatet.
  • En samlad utbetalning för alla betalsätt.
  • Möjlighet att ta betalt med Sveriges snabbast växande betalsätt. 

 

Så funkar det

Easy kommer ihåg dina kunder och förifyller deras leverans- och betalningsuppgifter i checkouten. För återkommande kunder är allt som behövs för att slutföra köpet är att klicka på "betala" och godkänna betalningen i Swishappen. En kund som inte har betalat i en webbutik ansluten till Easy tidigare fyller snabbt i sina leveransuppgifter och telefonnummer.

Så kommer du igång

Om du redan använder Easy checkout kontaktar du oss så hjälper vi dig lägga till Swish. 

Ny hos DIBS? Välkommen! För att få tillgång till Swish signar du upp för Easy. Du väljer själv vilka andra betalsätt som ska ingå. 

 

Kontakta oss

 

 

DIBS Payment Services AB
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800