Storm Commerce

Storm Commerce

  • Headless e-commerce med valfritt CMS
  • SaaS - Software-as-a-Service
  • Snabb och flexibel implementation
  • Software-as-a-Service


Storm Commerce molnbaserade e-handelsplattform hjälper företag inom B2B och B2C att framtidssäkra sin digitala affär genom att effektivisera och automatisera relevanta affärsprocesser. Resultatet är smartare och automatiserade flöden samt optimal prestanda.

Storm Commerce har en modern systemarkitektur som passar bra i dagens digitala och snabbt föränderliga värld. Plattformen är fullmatad med funktionalitet och har öppna API:er för smidig sammankoppling med valfritt CMS, kringliggande IT-system samt färdiga adaptrar till bl a marknadsplatser och POS. Storm Commerce är byggd för omnikanalhandel och erbjuder en stabil grund för tillväxt och internationalisering för företag med höga krav på sin verksamhet.

Storm Commerce är en molntjänst (SaaS) för långsiktig skalbarhet i form av kapacitet, tillgänglighet och prestanda. Plattformen uppgraderas kontinuerligt och har färdig funktionalitet, inklusive PIM, som konfigureras för varje kund.

Storm Commerce AB grundades 2008 och är ett svenskt innovativt techbolag med kontor vid Slussen, Stockholm. Vi agerar på marknaden genom ett partnernätverk bestående av digitala byråer och IT-konsultbolag runtom i Sverige. Tillsammans bygger vi digitala lösningar i framkant och skapar affärsnytta för framtidens e-handel. Bland våra kunder återfinns bl a Adlibris, Blåkläder, Royal Design och Spendrups.

Läs mer om Storm Commerce på www.storm.io

Information

Namn
Storm Commerce
Adress
Stadsgården 6, 7tr
Postkod
116 45 Stockholm
Land
Sweden

Eric Håård

Telefon
+46-375 86 06

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

DIBS Payment Services AB
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800