Storm Commerce

Din plattform för skalbar e-handel med valfritt CMS

Storm Commerce

  • En skalbar plattform för långsiktig tillväxt
  • Möjliggör effektiv handel i alla kanaler
  • Snabb och flexibel implementation

Storm Commerce molnbaserade e-handelsplattform hjälper företag inom
B2B och B2C att framtidssäkra sin digitala affär genom att effektivisera och automatisera relevanta affärsprocesser. Resultatet är ökad affärsnytta, smartare arbetsflöden samt ökad prestanda.

För att leverera en bra kundupplevelse och optimera e-handeln krävs att man skapar en flexibel affärsmiljö där processer och IT-system i och mellan företag fungerar snabbt och smidigt oavsett vilken kanal man använder.
Storm Commerce har en modern systemarkitektur som passar bra i dagens snabbt föränderliga och konkurrensutsatta digitala värld. Plattformen är fullmatad med funktionalitet och har öppna API:er för smidig sammankoppling med valfritt CMS och kringliggande IT-system. Storm Commerce är byggd för omnikanalhandel och erbjuder en stabil grund för tillväxt och internationalisering för företag med höga krav på sin verksamhet.

Storm Commerce är en molntjänst (SaaS) för långsiktig skalbarhet i form av kapacitet, tillgänglighet och prestanda. Plattformen optimeras för varje kund. 

Storm Commerce AB grundades 2008 och är ett svenskt innovativt techbolag med kontor i Gamla Stan, Stockholm. Vi agerar på marknaden genom ett partnernätverk bestående av digitala byråer och IT-konsultbolag runtom i Sverige. Tillsammans bygger vi digitala lösningar i framkant och skapar affärsnytta för framtidens e-handel. Bland våra kunder återfinns bl a Adlibris, Autoexperten, Blåkläder, Cervera, Media Markt och Mio Möbler.

Läs mer om Storm Commerce på www.storm.io

Information

Namn
Storm Commerce
Adress
Lilla Nygatan 1, 2 tr
Postkod
111 28 Stockholm
Land
Sweden

Ramo Hedin

Telefon
+46 073 040 00 09

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se