Vi testade en annan lösning. Vi bytte snabbt tillbaka.

"DIBS är experter på betalningar på nätet"

Stayhard

Stayhard är helägt av grundaren Joakim Naumburg och har sedan starten för åtta år sedan haft en kraftig tillväxt helt utan externt riskkapital. Idag omsätter Stayhard över 100 miljoner kronor med trettiotalet anställda. I webbutiken handlas 150 varumärken av kunder från 28 länder även om fokus är de nordiska länderna. Dessutom har bolaget två fysiska butiker i Göteborg och Herrljunga.

    -DIBS är experter på betalningar på nätet och det känns tryggt att kunna jobba med samma leverantör under lång tid. Vi har varit kunder hos DIBS sedan 2006 bortsett från en kort tid då vi testade en annan leverantör. Vi bytte snabbt tillbaka. Jag skulle vilja se att vi blev ett miljardbolag på sikt. Resan hittills har varit fantastisk, men det är nu det börjar, säger Joakim Naumburg, grundare av Stayhard.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.