Framtidens e-handel!

Starweb grundades år 2000 och är ett av de första företagen i Sverige som utvecklat en plattform för webbaserad e-handel. I över ett decennium har vi jobbat för att ta fram en riktigt bra webbutik utan start- eller transaktionsavgifter. Idag har Starweb över 800 nöjda kunder bl.a. Arla, TUI, Expo, Sveriges Radio, Strands och Stureplanskliniken.

Starweb

  • Responsiv skräddarsydd design ingår alltid.
  • Fantastisk support via telefon, mejl och chatt!
  • Ingen start- eller transaktionsavgift.
Hos oss får alla en responsiv webbutik där både administration och butiksdel fungerar lika bra på dator, surfplatta och mobil. Med ett dra-och-släpp gränssnitt som standard, ändrar du utseendet på din butik genom att placera funktioner där du vill. Allt utan start och transaktionskostnader. 
 
Det är inte antalet funktioner som ökar försäljningen, det är rätt funktioner. Detta har vi tagit fasta på och valt de vassaste verktygen för att just din e-handel ska bli framgångsrik.  En komplex butik som du hanterar med enkelhet. 
 
Dessutom har vi valt att inte snåla på supporten. Vi hjälper dig med ändringar, importer, sökmotoroptimering eller vad du kan tänkas behöva hjälp med, på det sätt som passar dig bäst - chatt, telefon eller mejl. 
 
Hör av dig så hjälper vi dig igång!

Information

Namn
Starweb
Adress
Fosievägen 6
Postkod
214 31 Malmö
Land
Sweden
Telefon
040 – 60 20 900

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00