Star Republic

Vi skapar och utvecklar digitala affärer och upplevelser som förenklar, förbättrar och förför.

Star Republic

Star Republic är e-handelsexperter med lång erfarenhet och har levererat över 400 e-handelslösningar. Sedan 2003 har vi utvecklat briljanta helhetslösningar inom digital handel, och på våra kontor i Göteborg och Stockholm sitter några av Sveriges skarpaste innovatörer. Tillsammans med nya ägaren SQLI har vi ett av Europas starkaste erbjudanden inom e-handel och digital transformation och alla förutsättningar att expandera i Norden.

Vår nya kontext skapar en arsenal av teknisk och kreativ talang för att leverera innovativa lösningar och framtidens kundupplevelser för kunder i hela Europa. SQLI är en av de största byråerna i Europa med bas i Paris och är en ledande aktör inom digital transformation med över 2.000 anställda. Gruppen har 23 kontor i åtta länder. På kundlistan ses bland annat: Carlsberg, Kappahl, Urb-it, Apotek Hjärtat, StS Alpresor, Ellos, Skånetrafiken, Svenssons i Lammhult, Airbus, Nespresso, L'Oréal, JTI, ArcellorMittal, BNP Paribas, SNCF, Groupe SEB m fl.

Läs mer på: https://starrepublic.com/sv

Star Republic arrangerar även e-handelseventet Världens Farligaste Möte där en mängd olika talare och keynotes gästat Lisebergsteatern för att snacka e-handel. Eventet hålls i Liseberg där Star Republic satsar stort på upplevelsen för sina e-handelsgäster. Se mer om eventet här: https://www.youtube.com/watch?v=979eTt1ufCE

Besöksadress:

Göteborg
Ekelundsgatan 9
411 18 Göteborg

Stockholm
Kungsgatan 37
111 56 Stockholm

Information

Namn
Star Republic
Adress
Kungsgatan 37
Postkod
111 56 Stockholm
Land
Sweden
Telefon
076-8670203
Telefon
076-8670203

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.