DIBS hjälper Sportdate växa till flera marknader

"DIBS breda utbud av internationella betalsätt gör det möjligt för oss att växa till flera marknader."

Sportdate

Sportdate AB är en kontaktförmedling på Internet som ligger i tiden genom att nischa sig inom hälsosegmentet. Sportdate riktar sig till medlemmar som söker en sund partner. Bolaget lanserade sina tjänster i Sverige december 2010 med över 50 000 personer som använder dejtingsidorna för att söka aktiva singlar, vänner eller träningskompisar. Dessutom visar över 40 företag i Norden och Europa sin reklam på Sportdates hemsida.

Sportdate finns i dagsläget i sex länder (Sverige, Norge, Finland, Danmark, England och Tyskland) och DIBS har varit med sedan starten och skapat betallösningar för alla dessa länder. Nyligen lanserades Sportdate i Tyskland som är en stor marknad och bolagets ledning ser goda möjligheter att lyckas med den nischade produkten.

- DIBS breda utbud av internationella betalsätt gör det möjligt för oss att växa till flera marknader, säger Jonas Ånestrand, VD på Sportdate AB.

Tillsammans med DIBS så erbjuder Sportdate Giropay, ett av de mest populära betalningsalternativen i Tyskland som används av 80% av tyska internetbankskunder. Snart är det även dags för lansering av Sportdate appen. Här erbjuder såklart DIBS sina mobila betalningslösningar, en produkt som spås bli allt viktigare för företag som säljer via Internet.

Sportdate Sverige
Sportdate Tyskland
Sportdate Danmark
Sportdate Norge
Sportdate Finland
Sportdate England

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

DIBS Payment Services AB
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800