Sport Solution

Sport Solution utvecklar marknadens bredaste och mest innovativa webbaserade IT-lösningar för fitnesscenter, sportklubbar och idrottsbranschen

Sport Solution

  • Mjukvara för fitness- och idrottsbranschen
  • Helhetsleverantör av skräddarsydda paketlösningar
  • Vi levererar branschens absolut bredaste service

Vision:
Sport Solutions vision är att leverera den mest dynamiska IT-plattformen och service av högsta kvalitet för fitness- och idrottsbranschen. Vår produkt ska vara så flexibel och strömlinjeformad att den innehåller just de egenskaper våra många olika användare behöver.

Mission:
Sport Solutions mission är att vara en helhetsleverantör av innovativa och skräddarsydda paketlösningar för fitness- och idrottsbranschen och därigenom kommer vi skapa ett tryggt och säkert IT-centrum. Våra team ska leverera branschens absolut bästa service och alltid assistera, rådgiva och vägleda i en liga för sig.

– ett helhetskoncept, som är utarbetat och testat av de dagliga användarna. Utgångspunkten för konceptet ligger i de dagliga rutinerna och är utformat för att förenkla arbetsrutinerna för administratören, medarbetarna och medlemmarna.

Med ett team av erfarna IT-utvecklare, entreprenörer, medarbetare och inte minst användare står Sport Solution alltid för nytänkande och utveckling. Sport Solutions mål är att fortsätta på den positiva utveckling som uttrycks i vår vision och mission.

Information

Namn
Sport Solution
Telefon
+46 (0) 8-525 038 94

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

...och mottag de senaste nyheterna om e-handel, betalningar på nätet och din betalningslösning
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se