Sport Solution

Sport Solution utvecklar marknadens bredaste och mest innovativa webbaserade IT-lösningar för fitnesscenter, sportklubbar och idrottsbranschen

Sport Solution

  • Mjukvara för fitness- och idrottsbranschen
  • Helhetsleverantör av skräddarsydda paketlösningar
  • Vi levererar branschens absolut bredaste service

Vision:
Sport Solutions vision är att leverera den mest dynamiska IT-plattformen och service av högsta kvalitet för fitness- och idrottsbranschen. Vår produkt ska vara så flexibel och strömlinjeformad att den innehåller just de egenskaper våra många olika användare behöver.

Mission:
Sport Solutions mission är att vara en helhetsleverantör av innovativa och skräddarsydda paketlösningar för fitness- och idrottsbranschen och därigenom kommer vi skapa ett tryggt och säkert IT-centrum. Våra team ska leverera branschens absolut bästa service och alltid assistera, rådgiva och vägleda i en liga för sig.

– ett helhetskoncept, som är utarbetat och testat av de dagliga användarna. Utgångspunkten för konceptet ligger i de dagliga rutinerna och är utformat för att förenkla arbetsrutinerna för administratören, medarbetarna och medlemmarna.

Med ett team av erfarna IT-utvecklare, entreprenörer, medarbetare och inte minst användare står Sport Solution alltid för nytänkande och utveckling. Sport Solutions mål är att fortsätta på den positiva utveckling som uttrycks i vår vision och mission.

Information

Namn
Sport Solution
Telefon
+46 (0) 8-525 038 94

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00