Framtidens affärssystem är här!

Vi utvecklar vårt affärssystem med fokus på affärerna, med unika smarta funktioner för mindre och medelstora företag. Allt för att göra arbetet så enkelt och effektivt som möjligt.

Specter

  • Helt integrerat - inget hoppande mellan program
  • Spara tid med automatisk avstäming
  • Färdig koppling till ledande e-handelsleverantörer

Specter Business Management - Framtidens affärssystem är här!

Vårt webbaserade affärssystem Specter Business Management växer med ditt företag. Från lättanvänd fakturering och bokföring till komplett affärsflöde med t.ex. lager, inköp, säljstöd, e-handel och kassasystem.

Att enkelt göra affärer, på valfri plats, med full kontroll på affärsprocesserna, så lättanvänt och effektivt som möjligt. Samtidigt utnyttja alla de fördelar Internettekniken ger. Det är i korthet fördelarna för dig som använder Specter Business Management. Vi utvecklar vårt affärssystem med fokus på affärerna, med unika och smarta funktioner för mindre och medelstora företag. 

Information

Namn
Specter
Adress
Södra Hamnen 27
Postkod
471 32 Skärhamn
Land
Sverige
Telefon
0304 - 64 94 00

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00