Betala livematcher med en knapptryckning

"Enklare kan det inte bli"

You are here

Solidtango

Solidtango ger sina kunder möjlighet att sända betal-TV via internet. Majoriteten av kunderna är idrottsföreningar som Djurgården, IFK Göteborg och Svenska Innebandyförbundet. Populära evenemang som sänds är exempelvis slutspelet i innebandy och playoffspelet i Hockeyettan som leder till Hockeyallsvenskan. Med hjälp av Solidtango får föreningarna ökad spridning och nya intäkter genom att de får möjlighet ta betalt för sina sändningar.

- Med hjälp av DIBS betalningslösning gör vi det magiskt enkelt för våra kunder att ta betalt för sina sändningar. Tv-tittarna registrerar sitt kortnummer en gång och kan sedan köpa livematcher direkt till sin dator med en knapptryckning. Enklare kan det inte bli, säger Johan Lundqvist, VD på Solidtango.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00