Flexibel E-Handel

Öka din försäljning med vår e-handel. Med en hemsida som ditt skyltfönster och e-handel som ny försäljningskanal hjälper Smelink ditt företag att lyckas på webben.

Smelink

  • Responsiv design
  • Socialt mediakit
  • Sökmotoroptimerad

E-Handel
Internet har blivit ett effektivt sätt att sälja en produkt/tjänst direkt till kunden utan några mellanhänder. Nu tar vi på Smelink klivet fullt ut och lanserar en fullskalig e-handel med marknadens mest efterfrågade funktioner. Med e-handel som en ny försäljningskanal öppnar vi dina möjligheter för en ökad försäljning.

Responsiv design
Samma hemsida för datorn, mobilen och surfplattan! Nu lanserar vi responsiv design till din hemsida. Oavsett vilken skärm besökaren har kommer din hemsida anpassa sig.Vi hjälper ditt företag att finnas där dina kunder finns.

Socialt mediakit
Låt din hemsida ta steget till de sociala medierna! Vi har tagit fram ett startkit för dig som är redo att ta ditt företag till Facebook och andra sociala medier. Visste du att antalet användare på Facebook nu är över 4 miljoner i Sverige? I världen är det snart 700 miljoner och det är världens näst största webbplats efter Google! Sociala medier - med Facebook i spetsen - får allt större betydelse för företag och det har aldrig varit mer på sin plats att börja fundera på vad Facebook faktiskt har att erbjuda dig som företagare än nu.

Ett beprövat koncept
Sedan 1997 har vi på Smelink levererat hemsidor till Sveriges företag. Idag har vi över 5000 kunder.

Vi startade i slutet på 90-talet och det gör oss till en av de äldsta webbyråerna i Sverige. Vårt syfte var från början att utbilda små och medelstora företag i Sverige om nyttan med Internet. Än idag tycker vi det är viktigt att alla företag får hjälp med hur just deras verksamhet kan utvecklas och bli mer framgångsrik av en satsning på Internet.

Förutom att erbjuda bra lösningar för din webbsatsning så tycker vi det är viktigt med bra service och trygghet för ditt företag. Vi strävar efter att bli en långsiktig samarbetspartner och att våra kunders lösningar kan växa och utvecklas i takt med företaget.

Information

Namn
Smelink
Adress
Storgatan 14
Postkod
352 31 Växjö
Land
Sverige
Telefon
0470 - 70 36 80

Peter Sandström

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00