DIBS Blogg

Samtliga nominerade är DIBS-kunder

På tisdag arrangeras Web Service Awards-dagen för fjortonde året i rad. Varje år nomineras 4 webbsidor i varje tävlingsklass och sedan avgör juryn vinnaren i varje klass. Juryn består av Richard Gatarski, Jonas Eriksson från IT&Telekomföretagen, Cecilia Olin från Olinlaw AB, Sveriges Annonsörer representeras av Anna Lindström, Andreas Åström deltar från Stockholms Handelskammare och Richard Du Rietz från Web Service Award AB. 

I klassen Bästa E-handel är fyra webbutiker nominerade. Samtliga är kunder hos DIBS. De nominerade är:

        

  • Sembo, som grundades 1987, är en del av Stena Line Travel Group. Det senaste året hade de över 120 000 gäster som bokade sin semester genom dem.

  • Stöten i Sälen är en av Sveriges ledande skiddestinationer och har 18 liftar och 33 nedfarter. Totalt finns ca 7000 bäddar i anläggningen och under vintersäsongen är ca 220 personer anställda. 

       

  • Jotex är Sveriges största postorderföretag för hemtextil och dekoration. Med erfarenhet sedan starten 1963 är de ledande på heminredning på postorder och Internet. Jotex finns i Sverige, Norge och Finland och är ett renodlat distanshandelsföretag. Företaget har all verksamhet lokaliserad till Borås, och ingår i Ellos Group.

         

  • Ellos var inte bara ett av de första postorderföretagen i Borås, det var också pionjär inom e-handeln. Redan 1996 startade Ellos e-handel i sin första form och 1997-98 digitaliserades de första bilderna. Ellos ägs av Nordic Capital.

Vill du gå på Web Service Awards kan du anmäla dig här. Grattis till nomineringarna önskar vi till våra kunder!

Skriv ny kommentar

- 1 = 1
Lös talet ovan och skriv svaret i rutan med siffror. Till exempel för ”två + fyra=?” skriv 6.
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se