QuickNet AB

Hos oss på QuickNet webbyrå får du hjälp att kommunicera på internet. Det kan handla om att utveckla en webbplats, bygga en e-butik eller att skapa trafik genom annonsering och e-postmarknadsföring.

QuickNet AB

  • Kraftfull och flexibel e-handelslösning
  • Lång erfarenhet av e-handel
  • Plattformen kan expanderas efter er verksamhet

E-handel är mycket mer än bara en plattform och en tilltalande design. För oss är e-handel en helhetsåtagande som består av flera delar än bara teknik. Vårt team har lång erfarenhet av hela flödet från förstudier och beslutsunderlag till produktion, drift och utvärdering.

Till detta har vi kompetens inom bokföring, lagerhantering, effektivisering, kopplingar till kassa / affärssystem och framför allt marknadsföring. Vi har hjälpt många kunder att verkligen lyckas med sin affärsverksamhet online.

Information

Namn
QuickNet AB
Adress
Munkgatan 7, Västerås
Postkod
722 12
Land
Sverige
Telefon
021-338 00 00
Länk

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.