Kraftfull e-butik!

Prestaworks AB har utvecklat butiker åt våra kunder sedan 2009, så letar du efter en kompetent Prestashop expert så har du hittat rätt. Låt oss hjälpa dig komma igång med er försäljning på nätet.

Prestaworks AB

Vi på Prestaworks.se anser det viktigt att våra kunder vet vilka vi är och vad vi sysslar med!

Prestaworks AB (org.nr. 556786-1561) med säte i Västerås, tillhandahåller e-butiker med Prestashop som grund. Vi tillhandahåller även andra tjänster så som Hosted Server Backup, Hosted Exchange, Hosted Sharepoint, lagringskonton, online-backup samt sökmotoroptimering.

Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat ett stort antal moduler till Prestashop som gör det enklare att administrera Prestashop, ökar din försäljning och på annat sätt underlättar din vardag.

Vår målsättning är att erbjuda ett prisvärt paket med webbhotell och färdig lösning för e-handel, vår förhoppning är att vi ska kunna erbjuda små och medelstora företag en effektiv lösning för deras marknadsföring på internet utan att initialkostnaden är för hög.

Priset tillsammans med vår höga serviceanda är våra två främsta konkurrensmedel.

Information

Namn
Prestaworks AB
Adress
Ängsgärdsgatan 7
Postkod
721 30 Västerås
Land
Sweden
Telefon
08-559 230 94

Joel Bahar

Telefon
08-559 230 94

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.