DIBS hänger med i utvecklingen

"Vi uppskattar att DIBS hänger med i utvecklingen och skräddarsyr nya tekniska lösningar, såsom ett betalfönster som anpassar automatiskt sig till kundens enhet."

POMPdeLUX

POMPdeLUX har sålt klassiska skandinaviska barnkläder i Sverige sedan 2010.

Det började i  Danmark 2006, då de introducerade ett helt nytt koncept - eftersom de själva ville designa och producera kläderna var de tvungna att hålla nere kostnaderna på något annat sätt. Lösningen blev att inte sälja i traditionella butiker, utan via Home Shopping och den egna webbutiken.

2010 expanderade de till Sverige och Norge och har därefter tagit Home Shopping-konceptet vidare till Holland, Finland, Tyskland, Schweiz och Österrike.

DIBS samarbete med POMPdeLUX började 2009. Anledningen till att det blev just DIBS var möjligheten att välja mellan många olika betalsätt och ett brett urval av inlösare. 

POMPdeLUX använder DIBS responsiva betalfönster som anpassar sig till den typ av enhet kunden använder och därför fungerar lika bra oavsett om kunden handlar via dator, smartphone eller surfplatta. Att betalfönstret har automatisk kortigenkänning bidrar ytterligare till en bra köpupplevelse för konsumenten.

"Vi uppskattar att DIBS hänger med i utvecklingen och skräddarsyr nya tekniska lösningar, som till exempel att betalfönstret anpassar sig automatiskt till kundens enhet.." - Heinrich Dalby, Web Manager, POMPdeLUX

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

...och mottag de senaste nyheterna om e-handel, betalningar på nätet och din betalningslösning
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se