PiJa en kreativ mobilbyrå

PiJa

  • E-handel
  • Mobil
  • Webb

PiJa är en kreativ mobilbyrå som skapar värde för sina kunder. Med fokus på design och användarvänlighet gör PiJa den absolut senaste tekniken lätt att använda för slutanvändaren.

Företaget har sina lokaler mitt i hjärtat av Gamla Stan där de 10 medarbetarna tillsammans utvecklar mobila kampanjer, mobila webbsidor, appar och givetvis även traditionella webbprojekt. Genom att varje del av projektet sitter under samma tak: Projektledning, programmerare och utvecklare, designer och copywriter, har PiJa koll på helheten för en optimal slutprodukt.

PiJa har stor erfarenhet av alla plattformar inklusive HTML5, iOS, Android och Windows, och avser att bli Sveriges ledande tjänsteföretag inom mobila webbapplikationer.

Information

Namn
PiJa
Adress
Stora nygatan 14
Postkod
111 27 Stockholm
Land
Sweden
Telefon
08-519 705 10
Email
Länk

Kristofer Bergdahl

Telefon
0733-947457

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00