Boka talare om e-handel och digitalisering

Nu kan du boka DIBS e-handelsexpert Patrik Müller som föreläsare inom ämnen som e-handel och digitalisering. 

Boka föreläsning om e-handel

Just nu kan du boka Patrik Müller som föreläsare utan kostnad för att hålla föredrag om e-handel. I det begreppet ingår mycket. Patrik brukar bland annat prata om digitalisering, trender inom e-handel, konsumentbeteende, den mobila trenden och dagsaktuella händelser. Vill du boka Patrik Müller som talare eller ställa en fråga så är det bara att klicka här, du får svar inom 24 timmar.

Skicka bokningsförfrågan till Patrik

Patrik Müllers föreläsningar är energirika, inspirerande, tankeväckande och uppmuntrar till diskussion. Har du varit på de stora konferenserna i Norden om e-handel har du garanterat sett honom tala där – varje år pratar Patrik inför 1 000-tals människor och får alltid högt betyg. Han föreläser om e-handel, digitalisering, konsumenttrender och om framtidens betalningar.

Föredragen anpassas för olika målgrupper, till exempel:
- den som vill starta e-handel
- traditionella handlare som vill börja med e-handel
- retailkedjor som bättre vill förstå framtiden
- butiksägare som upplever konkurrens från nätet
- kommuner som bättre behöver förstå kraven från de digitala invånarna
- e-butiker som behöver utveckla sig

Patrik Müller brinner för att utveckla e-handeln i Norden och därför kan du boka honom som föreläsare utan kostnad under 2018 (i vissa fall tillkommer resekostnader). Föreläsningen kan vara 20 till 90 minuter lång. Enda kravet är att ni är minst 25 personer som lyssnar. Vill du boka Patrik som talare, moderator eller paneldeltagare eller bara ställa en fråga så är det bara att maila honom på patrik.muller@dibs.se eller ringa på 0709-370 420.

Aktuella länkar

Min presentation från Världens farligaste möte den 22 maj i Göteborg där jag visar på konsumenternas hinder för att fullfölja köp - och visar på några lösningar. 

Ladda ner

***

Nytt rekord för e-handeln, Swish slår igenom i statistiken för första gången och många fler nyheter. Ladda ner rapporten Svensk E-handel 2017 nu.

Läs mer

***

Vill du ha hela rapporten för Norden - alla tal för Norge, Sverige, Danmark och Finland så ladda ner den gigantiska superrapporten Nordic Ecommerce 2017.

Download the gigantic superreport here

***

Med vår nye betalingsløsning Easy, blir det super enkelt for dine kunder å betale. Den husker både kort og leveringsdetaljer slik at tilbakevendende kunder kan betale med et enkelt klikk. I tillegg vises den siste valgte betalingsmetoden for best mulig brukeropplevelse.

Prøv selv i testbutikken vår

***

Vad händer med chatbots, varför använder inte fler webbutiker den funktionen? Läs den här väldigt grundliga genomgången - en av de bästa jag läst om statusen för chatbots just nu.

"There are technical and UX problems that limit the efficacy of a text-based, conversational UI."

Klicka här för att läsa

***

Glöm Mobile First - nu är det Voice First som gäller. Prognoserna pekar på att mer än hälften av USAs hushåll kommer ha tillgång till smarta högtalare inom några år. I den här artikeln kan du få ett bra grepp om utvecklingen av smarta högtalare och virtuella assistenter. 

Läs mer 

***

Utmaningarna med att få röststyrning att fungera så att vi människor tycker att det känns naturligt är stora. I den här bloggposten utvecklar Benedict Evans tankarna kring just detta - mycket läsvärt. 

"Mobile is no longer the hyper-growth sector, the tech industry is casting around looking for the Next Big Thing"

Klicka här för att läsa

***

Här hittar du mina senaste blogginlägg där jag skriver om hur Apple Pay fungerar eller hur EUs senaste lagstiftning kommer påverka e-handeln.

Läs blogginläggen här

***

Har du koll på GDPR? Det är EUs nya dataskyddsförordning som kommer påverka alla som hanterar personuppgifter och speciellt inom e-handeln. Du får inte lagra kunduppgifter på samma sätt som du gör idag. Anmäl dig till vårt webinar där vi går igenom hur du förebereder dig inför den nya lagstiftningen. 

Webinar GDPR 25 januari 2018

***

Jag medverkade i podden E-handelstrender nyligen där vi pratade om utmaningarna för Zlatans varumärke A-Z, när kommer butikerna försvinna i Motala och vad EUs klåfingrighet innebär för e-handeln. Lyssna gärna:

***

Swish är en stor succé men det finns också risker för konsumenterna, i TV4 kommenterade jag detta:

Sociala medier

Följ mig på twitter och LinkedIn så hittar du alltid de senaste e-handelstrenderna: 

 

DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800