Boka talare om e-handel och digitalisering

Nu kan du boka DIBS e-handelsexpert Patrik Müller som föreläsare inom ämnen som e-handel och digitalisering. 

You are here

Boka föreläsning om e-handel

Just nu kan du boka Patrik Müller som föreläsare utan kostnad för att hålla föredrag om e-handel. I det begreppet ingår mycket. Patrik brukar bland annat prata om digitalisering, trender inom e-handel, konsumentbeteende, den mobila trenden och dagsaktuella händelser. Vill du boka Patrik Müller som talare eller ställa en fråga så är det bara att klicka här, du får svar inom 24 timmar.

Skicka bokningsförfrågan till Patrik

Patrik Müllers föreläsningar är energirika, inspirerande, tankeväckande och uppmuntrar till diskussion. Har du varit på de stora konferenserna i Norden om e-handel har du garanterat sett honom tala där – varje år pratar Patrik inför 1 000-tals människor och får alltid högt betyg. Han föreläser om e-handel, digitalisering, konsumenttrender och om framtidens betalningar.

Föredragen anpassas för olika målgrupper, till exempel:
- den som vill starta e-handel
- traditionella handlare som vill börja med e-handel
- retailkedjor som bättre vill förstå framtiden
- butiksägare som upplever konkurrens från nätet
- kommuner som bättre behöver förstå kraven från de digitala invånarna
- e-butiker som behöver utveckla sig

Patrik Müller brinner för att utveckla e-handeln i Norden och därför kan du boka honom som föreläsare utan kostnad under 2019 (i vissa fall tillkommer resekostnader). Föreläsningen kan vara 20 till 90 minuter lång. Enda kravet är att ni är minst 25 personer som lyssnar. Vill du boka Patrik som talare, moderator eller paneldeltagare eller bara ställa en fråga så är det bara att maila honom på patrik.muller@dibs.se eller ringa på 0709-370 420.

Aktuella länkar

***

Jag medverkade i podden E-handelstrender nyligen där vi pratade om utmaningarna för Zlatans varumärke A-Z, när kommer butikerna försvinna i Motala och vad EUs klåfingrighet innebär för e-handeln. Lyssna gärna:

***

Swish är en stor succé men det finns också risker för konsumenterna, i TV4 kommenterade jag detta:

 

Följ mig på Twitter och LinkedIn

Läsvärt från DIBS blogg

Konsumenttendenser och e-handelstrender 2018

Patrik_770x3000Nordiskt konsumentbeteende förändras ständigt. DIBS e-handelsexpert Patrik Müller ger en inblick i dagens såväl som framtidens konsumenttrender.

Människor är lata och rädda. Det låter tungsint och högtravande, men i själva verket förklarar det intressanta aspekter av konsumenternas beteende.

B2B och försäljning på nätet − tips från e-handelsexperten

 

Blog banner_computer and checklist_770x3000

 

Handeln på nätet innebär ett mycket stort digitalt skifte. Medan försäljningen mot konsumenter tagit rejäl fart så ligger försäljningen till företag efter − men beräknas att fördubblas inom tre år. DIBS e-handelsexpert Patrik Müller ger här några tips till företag som säljer till andra företag.

Checklista när du ska välja betallösning för att sälja på nätet

Stacks of Cardboard Boxes, Industrial Background.-955942-edited.jpeg 

När du vill sälja på nätet behöver du ett betalsystem som hjälper dig ta betalt och hantera känslig information som till exempel kortuppgifter. Det finns flera lösningar att välja mellan och det kan verka som att skillnaderna är väldigt små, men det lönar sig att välja med omsorg.