Panagora Room AB

Panagora designar, utvecklar, underhåller och driftar e-handelslösningar. Det som gör oss unika är vår samlade erfarenhet inom dessa områden, vilket blir din trygghet i affären. För oss är drift lika viktigt som funktion och innehåll lika viktigt som design. Med oss som partner för din e-handelssatsning och nätbutik kommer du få all hjälp du behöver för att kunna fokusera på det som är viktigast.

Panagora Room AB

  • Helhetslösning
  • E-handelsdesign
  • E-handelsexpertis

Panagora är mycket mer än bara en teknisk e-handelsleverantör. Vi har lång erfarenhet av att arbeta direkt med både varumärken och multi-brandshops och tar hänsyn till era förutsättningar. Vi erbjuder en helhetslösning där alla kunder arbetar med ett eget projektteam bestående av en projektledare, en designer och en implementatör. Tillsammans projekterar, designar och bygger vi ett butikskoncept utifrån era kunders behov.

God e-handelsdesign och användarvänliga butiker säljer bättre. Vi har inga färdiga standardmallar utan skräddarsyr butiker efter din kunds behov. Butikskonceptet anpassas för maximal försäljning utifrån era förutsättningar. E-handelsdesign är ett av våra starkaste och viktigaste affärsområden och vi tycker att det är självklart att butiken ser bra ut samtidigt som den är enkel och effektiv att använda.

Vi tror på långsiktiga relationer med alla kunder. Det innebär att vi inte ser ett samarbete som avslutat efter det att siten har lanserats. Tvärtom! Genom att ta tillvara på vår e-handelsexpertis förvaltar, underhåller och förbättrar vi löpande ert butikskoncept tillsammans för att utveckla ert butikskoncept och nå era utvecklingsmål.

Information

Namn
Panagora Room AB
Adress
Norrlandsgatan 31
Postkod
11143 Stockholm
Land
Sweden
Telefon
+46 8 240100

Moon-Suck Song

Telefon
+46 8 52204950

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.