DIBS får kunden att känna sig viktig

DIBS erbjuder skalbarhet och ett stort utbud av valutor, vilket bidragit till snabb tillväxt för OnePiece

OnePiece

OnePiece Jump In grundades 2007 av tre vänner från Oslo. Idén var att skapa den det perfekta plagget för chill-out, perfekt för lata söndagar hemma. Genom att sy ihop en munktröja och ett par mjukisbyxor, skapade OnePiece sin första jumpsuit. Jumpsuiten var tänkt att användas hemma, men växte snabbt och tog sig från hemmet och ut på gatorna. Filosofin bakom varumärket är enkel och tydlig; Spontan, inte för allvarlig, inte för cool. Självsäker utan bekymmer - så hoppa i och häng på!

DIBS har varit deras betalningsleverantör på nätet sedan 2007. OnePiece sortiment är tillgängligt runt hela världen både i butiker, men också online. Vi är stolta över att  ha fått följa utvecklingen för OnePiece i resten av världen, företaget är ett bra exempel på hur man kan växa med DIBS.

Läs mer om OnePiece. 

"Vi har känt oss som en viktig kund från dag ett!" Thomas Adams, OnePiece

När OnePiece valde betalningslösning var det viktigt med ett enkelt administrationsgränssnitt för att godkänna betalningar, återbetalningar och bra sökfunktion. OnePiece upplever att DIBS som leverantör tar sina kunder på allvar och ger god kundservice. DIBS har också bidragit till företagets tillväxt. OnePiece valde DIBS eftersom det var den bästa lösningen till det bästa priset. Dessutom var DIBS system väldigt enkla att integrera med den egna plattformen.

Vill du också erbjuda säkra betalningar? Ring DIBS på 08-527 525 00.

Vi gör det enklare att ta betalt.

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

...och mottag de senaste nyheterna om e-handel, betalningar på nätet och din betalningslösning
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se