Onboarding specialist inom betallösningar till DIBS

Publicerad 22 december 2017

Vill du arbeta i en spännande bransch med många trevliga och kompetenta kollegor, där det är högt i tak, trevlig stämning och många roliga sociala aktiviteter? Vi söker nya kollegor till DIBS onboarding-team där din administrativa erfarenhet inom bank och finans välkomnas.

Vi söker nu två onboarding specialister till vårt kontor i Stockholm. DIBS är ett växande företag inom den stora Nets-koncernen och på kontoret i Stockholm arbetar 38 kollegor i olika roller. Vi förespråkar en familjär stämning där de värdesätter en öppen och trevlig arbetsplats med pingisturnering, after work eller gemensam fredagsträning som stående inslag i vardagen.

Under 2017 lanserade vi vår nya betallösning Easy där du som onboarding specialist ansvarar för den fortsatta onboarding av företagets kunder. Du arbetar i ett mindre team med tre kollegor och täta samarbeten med DIBS sälj och support avdelning.

I rollen ingår ett stort personligt ansvar i att kunna prioritera arbetsuppgifter och driva dem framåt. Som onboarding specialist hanterar du löpande med inkommande ärenden och kringliggande administrativt arbete. Stor vikt läggs vid att du har ett sinne för detaljer samtidigt som du kan hålla en överblick och arbeta analytiskt.


Du kommer till exempel att:

  • Utföra riskbedömningar och granskningar av inkommande kundförfrågningar
  • Monitorering av befintliga kunder genom schemalagda och triggerbaserade händelser
  • Bidra till effektivisering av onboarding- och arbetsprocesser
  • Vara i dialog med interna och externa intressenter som exempel, Nets och PayTrail, för att koordinera uppgifter därefter


Kvalifikationer:

  • Har en eftergymnasialutbildning eller motsvarande gärna inom ekonomi eller juridik
  • Har erfarenhet av riskbedömning och granskning av transaktioner
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Har erfarenhet eller kunskap om AML och KYC


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering varav vi söker dig som är driven, analytisk, ansvarstagande och prestigelös. Du har en vilja att komma igenom bruset av utmaningar och är mån att driva ditt arbete framåt. Du har förmågan att snabbt fånga upp information och inte är rädd för problem som kan komma upp längs vägen. Du är en van relationskapare och har enkelt att kommunicera med människor oavsett kompetensnivå.


Ansökan:
Låter det intressant? Vi samarbetar med Academic Work i den här rekryteringen, så skicka din ansökan via deras hemsida snarast då urvalet kommer att ske löpande: https://www.academicwork.se/annons/onboarding-specialist-inom-betallosningar-till-dibs/14999246


DIBS erbjuder Nordens bredaste utbud av enkla och säkra betalningslösningar på nätet. Vi startade 1998 och var då pionjärer inom betalningar på nätet – idag är vi ledande i Norden. Vi var först med att nå en miljard transaktioner och har idag över 15 000 nätbutiker med ett årligt försäljningsvärde på över 100 miljarder kronor. Varje år väljer 2 500 nya nätbutiker vår lösning. Våra 120 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar för att göra det enkelt att ta betalt på nätet.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

...och mottag de senaste nyheterna om e-handel, betalningar på nätet och din betalningslösning
Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se