Kunskap och inspiration om e-handel

Välkommen till vårt kunskapscenter för e-handel, betalningar på nätet och allt som hör därtill. Här hittar du massor av information, tips och statistik för att hjälpa dig med din försäljning på nätet - oavsett om du har lång erfarenhet eller precis har kommit igång.

Läs om e-handel

Vi tror på att dela med sig av kunskap och erfarenhet. Därför publicerar vi årligen en statistikfylld rapport med de senaste trenderna inom e-handeln i Sverige och Norden. Läs gärna också våra e-böcker om hur du kommer igång med din första webbutik, mobil e-handel och mycket annat.

Vill du veta mer om e-handel och betalningar på nätet?

Vi publicerar blogginlägg (så gott som) varje vecka om allt möjligt inom e-handel - så att du kan hålla dig uppdaterad och inspireras av andra.

Gå till bloggen

 

Var med på event och webinar

Vi har alltid någonting på gång! Kom och träffa oss och dina branschkollegor på ett frukostseminarium, eller lyssna på ett webinar om e-handelsrelaterade ämnen bekvämt från din telefon.

Gå till event & webinar

 

Se tidigare webinar

Patriks tips och presentationer

Ta del av vår e-handelsexpert Patrik Müllers senaste presentationer, få lästips och boka en föreläsning.

Läs mer

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Fylla i rutorna nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte med retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se