DIBS Blogg

Ny blogg hos DIBS

Nu lanserar vi DIBS-bloggen. Den riktar sig i första hand till våra 14.000 kunder och våra 400 partners. Möjligen kan man tänka sig att den blir läst även av en och annan konkurrent och blivande kund också. 

När vi diskuterade om vi skulle starta en blogg fastnade vi hela tiden i samma frågeställningar. Hur ofta måste vi blogga, vem ska blogga, vilken plattform och så vidare. Till slut stängde vi diskussion och bara bestämde "Just do it!".  Därför kan bloggläsaren förvänta sig en viss inkonsekvens i läsupplevelsen över tiden när det gäller utseende, periodicitet och innehåll. Men målsättningen från oss är att vi ska dela med oss av våra erfarenheter efter bästa förmåga.

Det kommer vara flera personer som bloggar och de kommer själva presentera sig så småningom. Jag själv heter Patrik Müller och har arbetet på DIBS i över 10 år. Jag har bland annat hunnit med att vara Säljchef, marknadschef, teknikchef och affärsutvecklingschef. Nu jobbar med allt det nämnda utan att vara chef, vilket har sina fördelar. Framförallt är jag mycket ute och pratar om ehandel i allmänhet och betalningar på nätet i synnerhet på konferenser, utbildningar och seminarier.

Jag bor i Nacka med min blivande fru Tove, två egna barn och två bonusbarn och jag jobbar också som volontär på Södermalms Frivilligcentral. Vill du följa mina åsikter på twitter så hittar du mig här. Jag är också med i i ehandel.orgs Expertpanel - de svar jag ger där kommer också synas här. 

Vill höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik  så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på patrik.muller@dibs.se eller ringer 0709-370 420.

 

Skriv ny kommentar

+ 5 = 14
Lös talet ovan och skriv svaret i rutan med siffror. Till exempel för ”två + fyra=?” skriv 6.
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se