Nordic Web Team

Nordic Web Team erbjuder utveckling och design för din webshop, blogg eller hemsida. Vi arbetar med ledande plattformarna Magento och WordPress i alla våra projekt. Vi har som mål att leverera de bästa lösningarna inom E-handel och Web till dig som kund.

Nordic Web Team

  • Flexibel och tillgänglig leverantör
  • Managed Magento/Wordpress
  • Erfarenhet av avancerad utveckling för e-handel.

Nordic Web Team erbjuder utveckling och design för din webshop. Vi arbetar med marknadens snabbast växande plattform Magento. Vi har som mål att leverera de bästa lösningarna inom E-handel till dig som kund. Vi är stolta över att vara en leverantör av Magento. Vi kan se hur många nya kunder får upp ögonen för vilka möjligheter det finns att byta plattform och leverantör.

Det är enkelt för kunder att utveckla sin webshop med Magento och öka försäljningen. Det finns tusentals funktioner som bara väntar på att implementeras. Vi hoppas att fler och fler e-handlare får upp ögonen för Magento och får chansen att utveckla sin webshop utan begränsningar.

Information

Namn
Nordic Web Team
Adress
Östermalmsgatan 21
Postkod
114 26
Land
Sweden
Telefon
08-518 172 00

Johan Liljeholm

Telefon
08-518 172 02

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00