Lönsamhet 2.0

Netset Etailer är vårt verktyg för e-handel. Du har säkert stött på den förr utan att vara medveten om det. Det är helt ok. Vi behöver inte synas. Det viktigaste är att våra kunder gör det.

Netset

  • Sälj mer administrera mindre
  • Integration med affärssystem
  • Större överblick och bättre kontroll

Netset Etailer är en nyckelfärdig e-handelslösning för IT-återförsäljare som ligger bakom flera lönsamma webbshopar. Både stora och små. Den senaste versionen 2.0 har ny design, förbättrad navigering, optimering för sökmotorer och finns översatt till fem språk.

Netset Etailer är integrerad mot Ingram Micro, Tech Data, Actebis, Hattelco och flera andra ledande distributörer av IT-produkter.

It-distributörerna kan vara med och spegla och erbjuda sitt sortiment via återförsäljarnätet till slutkund. Återförsäljaren får i sin tur en egen e-handelslösning med ett komplett och alltid aktuellt sortiment samt ett effektivt verktyg för att arbeta med order, offerter, inköp, lager och leverans.

Information

Namn
Netset
Adress
Adelgatan 9
Postkod
211 22 Malmö
Land
Sverige
Telefon
040-20 88 00

Kontakta gärna: Göran Joelsson

Telefon
08-705 79 03

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00