Netrix

Magentobaserade e-handelslösningar för dig som prioriterar hög effektivitet och försäljning. Medarbetare med lång erfarenhet ser till att du uppnår dina mål. Börja med Netrix Magento Startpaket och utvecklas tillsammans med oss. Koppling till de flesta affärssystem

Netrix

  • Alla vanliga funktioner med från grunden
  • Ett ekosystem av produkter och tjänster
  • En öppen och fri plattform

Alla vanliga funktioner med från grunden
Eftersom vi arbetar med Magento som har fler än 240.000 användare över hela världen så finns redan de allra flesta funktioner du kan tänka dig med redan från start.

Ett ekosystem av produkter och tjänster
När basfunktionaliteten inte räcker till finns en stor mängd tillägg att ladda ner från marknadsplatsen Magento Connect - en hel del gratis, andra till en oftast låg kostnad. Detta utnyttjar vi för att utveckla din webbshop så kostnadseffektivt som möjligt.

En öppen och fri plattform
Magento är en Open Source-plattform, vilket innebär att vem som helst har rätt att använda och göra ändringar i kodbasen. Det gör att du inte är inlåst hos en leverantör, utan kan byta partner när du vill.

Netrix Magento Startpaket
För många e-handlare innehåller vårt Magento Startpaket allt som behövs. I startpaketet ingår bland annat en mobilanpassad webbshop som följer branschstandarderna för effektiv sökmotoroptimering.

Skräddarsydda lösningar
Vi har stor erfarenhet av att bygga specialanpassade webbshoppar där vi tar fram offerter på dina önskemål.

Information

Namn
Netrix
Adress
Honnörsgatan 26
Postkod
352 36 Växjö
Land
Sverige
Telefon
0707 – 13 87 17

Jon Jonsson

Telefon
0723 – 10 85 92

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00