DIBS Blogg

Morgondagens e-handel redan idag?

I fredags samlades över 100 personer från några av Sveriges största och mest välkända e-handelsföretag på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Bring, Ateles och vi på DIBS arrangerade frukostseminariet Morgondagens E-handel. Vi ville tillsammans peka ut några trender som kan bidra till att öka e-handeln. Efter ett intensivt frukostminglade presenterade moderatorn Katarina Nilsson dagens program. Bilderna från seminariet hittar du längst ned i bloggposten. Kanske är du med?

Jonni Harrius från Ateles inledde med att förklara vad omnichannel är - kunden i fokus och sömlös integration i alla kanaler. Han gav också några tips för att lyckas med omnichannel. Jonnis hela presentation kan du se här:

Därefter var det min tur och naturligtvis vad det den mobila trenden som var på programmet. De senaste siffrorna från konsumentundersökningen Svensk E-handel 2013 visar tydligt att konsumenterna inte är nöjda med att butikerna inte erbjuder mobilanpassade lösningar. Jag pratade också en del om lagrat kortnummer och gav ett exempel på hur kassakvittot kan hanteras i en omnichannel-värld. Se hela min presentation här:

Johan Holgersson från Bring stod för det sista föreläsarpasset för dagen och ger flera konkreta tips hur du kan göra det enklare för konsumenten att få en bra leveransupplevelse din webbutik. Dessutom får du veta vad en iskarl är. Se hela presentationen här:

Här ser du bilderna från frukostseminariet. Varsågod att gilla, tagga och kommentera!

Skriv ny kommentar

- 10 = 0
Lös talet ovan och skriv svaret i rutan med siffror. Till exempel för ”två + fyra=?” skriv 6.
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se