DIBS gör det enklare att köpa biljetter på språng

Nu kan du boka biljetter till den danska expressfärjan, Mols-Linione på mindre än 60 sekunder genom DIBS in-app lösning.

Mols-Linien

Mols-Liniens nya app gör det enklare, snabbare och säkrare att köpa biljetter på språng. Den användarvänliga appen ger dig överblick över olika avgångar och visar alltid den billigaste avgången automatiskt. Appen är också utvecklad för att ladda ner biljetter som du köpt via dator. På så sätt har du tillgång till alla dina köpta biljetter via din smartphone.

"Vi blev rekommenderade DIBS"

Rekommendationen från andra i kombination med egna erfarenheter av DIBS gjorde valet av DIBS in-app lösning enkelt. Appen, som är designad och utvecklad av Designit har fått bra respons - och med fler än 12.000 nedladdningar på mindre än en veckakan vi säga att det är en stor succé. 

Se resultatet med egna ögon:


Ladda ner Mols-liniens app

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.