Lagrat kortnummer ger lägre kostnader

"DIBS är nyckelspelare för vår internationella expansion"

Middagsfrid

Middagsfrid startades sommaren 2007 av Kicki Theander. Syftet var att förenkla middagsbestyren för barnfamiljer och andra hushåll som vill ha bra mat på bordet varje kväll. Bolaget var först i Sverige och eventuellt i världen med idén att erbjuda hemleverans av middagsmat. Nu har Middagsfrid verksamhet i över 70 av Sveriges kommuner samt i Norge, Danmark, Tyskland och Belgien.
 
Matkassen betalas automatiskt genom att beloppet dras från kundens kort varje vecka eller månad. DIBS lagrar kortnumret och transaktionen sker enkelt både för kunden och för Middagsfrid. 
 
- DIBS lösning för att lagra kortnummer innebär lägre kostnader och effektivare utbetalningar. Dessutom knyter den oss närmare våra kunder. Att DIBS dessutom erbjuder flera betalsätt för hela norra Europa gör dem till en nyckelspelare i våra internationella expansionsplaner säger Kicki Theander, VD på Middagsfrid.
 
Middagsfrid har fått många priser och nomineringar. Här ser du några av dem:
  • Utsedd till ”Bäst i test” bland matkassar 2012, Aftonbladet
  • Vinnare av titeln ”Årets Entreprenör 2010″, Nya Affärer
  • Vinnare av titeln ”Årets tjänsteutvecklare 2009”, Nutek
  • Vinnare av titeln ”Årets kvinnliga stjärnskott, region Sthlm 2009,” Ernst & Young
  • Finalist i kategorin ”Årets medvetna butik”, Retail Awards 2010
  • Finalist i kategorin ”Årets utmanare”, Retail Awards 2010
  • Vinnare av titeln ”Årets Rookie 2009” av branschorganet FriKöpenskap

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.