Lybe hjälper svenska företag att etablera och bedriva framgångsrik e-handel

Lybe erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös första analys av ditt behov för att ta ställning om Magento och vårt erbjudande kan passa just dig. Ring eller skicka ett mail till oss så hjälper vi er att nå framgång.

Lybe

  • Marknadens vassaste leveransorganisation
  • Med analys och rådgivning åstadkommer vi resultat
  • Modell för framgångsrik e-handel

Lybe har en mission att göra svenska företag, stora som små, till framgångsrika e-handlare. Vi förstår att en webshop ska vara lönsam. Därför arbetar vi med utvalda kunder där vi håller en hög servicenivå. Varje investerad krona ger mångdubbelt tillbaka. Våra lösningar levereras utan avtal med inlåsning eftersom vi vill ha kunder som vill vara våra kunder. Det ger en bättre affärsrelation, ett närmare samarbete och i längden en bättre affär för båda parter.

 

 

Information

Namn
Lybe
Adress
Vasagatan 46
Postkod
111 20 Stockholm
Land
Sweden
Telefon
08-50 16 43 43
Email
Länk

Tomas Bengtsson

Telefon
070-84 84 978

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00