DIBS gör vardagen enklare för resenärer.

Norska "Kystbussen" har nyligen släppt en ny app med DIBS in-app lösning. Appen gör det enklare att hitta och köpa biljetter när man är på språng.

Kystbussen

Registrera en profil på www.kystbussen.no och se hur lätt det är att köpa biljetter med din smarta mobil. Logga in, välj biljett och acceptera köpet med ditt lösenord och vänta sedan på kvitto. Kvittot är dessutom din biljett.

"Lösningen gör det enklare för våra kunder"

Appen har utvecklats för att göra det ännu enklare att söka efter avgångar och köpa biljetter på språng. Kunder behöver bara registrera sina kortuppgifter en gång. Sedan kan de köpa biljetter i appen genom sitt användarnamn och lösenord. Så långt har fler än 300 personer registrerat en profil på www.kystbussen.no och fler väntas tillkomma när ryktet om denna användarvänliga app sprids.


Ladda ner appen här

 

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00