Biljettförsäljning över alla kanaler

iTicket hjälper arrangörer att sälja biljetter på ett modernt sätt i direktdialog med publiken.Vi integrerar biljettförsäljningen på ett sätt som ger er arrangören kontrollen och direktdialogen med publiken.

iTicket

  • Direktförsäljning av biljetter
  • Direktdialog med publiken
  • System för samarbeten

Vi på iTicket har i över 20 år underlättat för publiken att hitta till våra kunders arrangemang.

Varför?

För att vi älskar fulla hus! Vi tror att människor blir glada av att gå på teater, sport, festival osv.

Vi vill hjälpa arrangörer att bättre nå ut till sin publik och knyta publiken till sig på ett nytt, modernt och effektivt sätt i en direktdialog. Därför har iTIcket ingen portal som lockar arrangörernas publik för att köpa sina biljetter. iTicket installeras och integreras i er hemsida, i er kassa och hos era ombud så att ni kan behålla dialogen med kunden från början till slut.

Denna till synes lilla skillnad gör oerhört mycket för dialogen med publiken. Publiken vill ha budskap från er, de vill veta mer om era arrangemang, de gillar att vara hos er. Med en anonym biljettportal är det helt tvärtom.

iTicket är en systemleverantör och installerar och integrerar er biljettförsäljning på ett sätt som ger er kontrollen och direktdialogen med er publik. Vi är inte en biljettförmedlare.

Vårt system har funnits i över 20 år. Vi har byggt och anpassat, utvecklat och förändrat funktioner för en stor bredd av användningsområden. Resultatet är en effektiv biljetthantering, även för de många special- och undantagsfall som är vanliga i biljettbranschen. Systemet erbjuder ett omfattande stöd för olika processer, krav och arbetsrutiner vilket underlättar för alla de personer som direkt eller indirekt arbetar med biljettförsäljningen.

Ett bra biljettsystem skall kunna öka försäljningen av biljetter och maximera lönsamheten i publikens besök. Systemet skall göra det enkelt för publiken att hitta, boka, köpa och hämta ut sina biljetter. Systemet skall också internt underlätta för alla de personer som är involverade eller intresserade av biljettförsäljning.

Vårt system används av allt från mindre lokalteatrar till sportarenor med tiotusentals fans på läktarna. Systemets stabilitet, oöverträffade funktionalitet och dess integration mot de kringsystem som kan underlätta och öka biljettförsäljningen gör iTicket till det bästa biljettsystemet på marknaden.

Information

Namn
iTicket
Adress
Kungsgatan 34-36
Postkod
411 19
Land
Sweden
Telefon
313806100

Johan Malmström

Telefon
031-380 61 10

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00