TA BETALT I DIN APP

För kunder på språng

Sälj direkt från din app


Under de senaste åren har nya köpvanor förändrat den traditionella e-handeln. Det blir alltmer vanligt att shoppa från sin mobila enhet och för webbutiker som vill hänga med och anpassa sig till nya konsumentbeteenden öppnar sig nya möjligheter att möta kunden på innovativa sätt. Genom att utöka din verksamhet till det mobila kan du nyttja den enorma tillväxtmarknad vi nu ser och samtidigt lära dig mer om kunders köpmönster.

Med DIBS in-app betalningsmodul kan du ta emot betalningar i ett säkert DIBS betalfönster som är anpassat till både Android och iOS-appar.

När du använder vår betalningsmodul slipper du "screen swap" och får en integrerad lösning, så att dina kunder får en sammanhängande köpupplevelse som håller samma känsla och utseende som din app.
 

Med vår in-app-lösning får du:

  • Säker och enkel betalning och tillgång till populära betalsätt 
  • Ett köpflöde anpassat för dina kunder: kortscanner, biometrisk identifiering (fingeravtryck och ansiktsigenkänning), samt möjlighet att spara uppgifter gör köpen enkla och snabba att genomföra
  • Använd vårt SDK (software development kit) som kortar utvecklingstiden ordentligt

 

Vill du ge dina kunder en köpupplevelse som gör att de kommer tillbaka till din app gång på gång?

Läs mer och ladda ned vår SDK för iOS eller Android på GithubDu är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller behöver hjälp att komma igång.

Kontakta oss   

Har du frågor eller behöver hjälp?