Impera

Impera ser affärsmöjligheter och når dina kunder med budskap som engagerar och digitala tjänster som verkligen används. Integrerad kommunikation för bättre affärer, helt enkelt.

Impera

Impera är en digital byrå som gillar kommunikation, budskap och berättelser. Men också teknik, plattformar och systemlösningar. Det är precis den här kombinationen vi är så bra på-vi ser affärsmöjligheter och når dina kunder med budskap som engarerar och digitala tjänster som verkligen används.

Rätt koncept och budskap i symbios med rätt teknik och kanal är lika med framgång. Oavsett om det gäller offentlig sektor eller annan typ av verksamhet strävar vi alltid edter att hålla koll på det senaste inom såväl kommunikation och design som teknik.

Våra kunder har tillsammans omsatt över 1 miljard kronor online.

Information

Namn
Impera
Adress
Fabriksgatan 20
Postkod
720 23
Land
Örebro
Telefon
019-50 00 120

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00