Nu kan kunder från hela världen handla hos oss

"De slipper lägga in kortuppgifterna varje gång"

House of Dagmar

Det svenska varumärket House of Dagmar är ett modevarumärke som grundades 2005 av de tre systrarna Kristina Tjäder, Karin Söderlind och Sofia Wallenstam. Varumärket har vunnit många priser i Europa, USA och Asien, exempelvis ”Garbohatten”, ”Rookie of the year”, ”Best new designer of the year” och "Guldknappen".

- Med hjälp av DIBS betalningslösning har vi kunnat ta steget till att sälja våra produkter även på nätet. Nu kan kunder från hela världen handla hos oss. Vi har många trogna kunder som handlar Dagmar i fysisk butik idag och vi räknar med att även på nätet kommer vi att ha kunder som återkommer regelbundet. När kunderna handlar i vår webbutik lagras kortnumret hos DIBS vilket betyder att de slipper lägga in kortuppgifterna varje gång säger Sophie Soop, e-commerce manager på House of Dagmar. 

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.