HENRIK SANDBERG

Business developer

Vad är största skillnaderna när du började på DIBS och idag?

Nu är det är ljusår från när jag började för 16 år sedan. Då var vi tre personer och är idag är vi långt över 100. Då använde vi fax för att stämma av kundernas transaktioner på den tiden, haha!  

Vad gör du på jobbet?

Jag är ansvarig för DIBS affärsutveckling samtidigt som jag jobbar nära några av våra största kunder och samarbetspartner. Jag reser runt till våra kontor i norden och jobbar mycket med partners runt om i Europa.  

Hur har din karriärväg hos DIBS sett ut?

Jag började med att starta upp supporten på DIBS en gång i tiden. Sedan blev jag säljare och några år senare blev jag säljchef.  Nu har jag jobbat med affärsutveckling i tre år. Jag har haft fyra VDs, varav den sista i 10 år.  

Vad är särskilt spännande och utmanande i ditt jobb?

Det är spännande att hjälpa några som våra största kunder med de utmaningar de stöter på när det gäller betalningar på nätet. En av mina uppgifter är att hitta de nya betalsätten för framtiden och det är ibland svårt att avgöra vilka betalsätt som kom mer omfamnas av konsumenterna.  

Har du något bra tips till någon som funderar på att börja hos DIBS?

Vill du jobba på ett företag där allas engagemang syns och allas röster hörs så ska du söka hit, DIBS är verkligen en fantastisk arbetsplats. Det finns en viktig anledning till att jag jobbat så länge på DIBS: Ingen dag är den andra lik. Den här branschen är fortfarande under stark utveckling så jag kommer jobba kvar här i många år till. 

Möt några av våra medarbetare

Thomas Hindersson, Support Manager

Jag tror att det är svårt att hitta arbetsplatser som är lika familjära...

Henrik Sandberg, Business Developer

Jag är ansvarig för DIBS affärsutveckling samtidigt som jag jobbar nära...

Har du frågor eller behöver hjälp?
Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00