FINSKTALANDE 1ST LINE SUPPORT TILL DIBS

Publicerad 04 oktober 2017

Är du en social person som gillar problemlösning? Faller det naturligt för dig att ge exemplarisk kundservice? Vill du utvecklas på ett framgångsrikt IT- företag som präglas av en avslappnad företagskultur med kompetenta och trevliga kollegor? Om du gillar att ha roligt på jobbet med varierande arbetsuppgifter och kompetensutveckling kan det här vara tjänsten för dig! DIBS söker en utåtriktad 1st line support till deras Servicedesk. Välkommen in med din ansökan idag.

OM TJÄNSTEN

Vi söker tre 1st line support till vårt supportteam som arbetar från moderna lokaler mitt i city. Här erbjuds du ett omväxlande och roligt arbete där du förses med en utmanande supportroll av både nya som befintliga kunder. Vi söker efter en serviceinriktad person som kan hantera onboarding av företagets nya kunder och även ge support till dess etablerade kunder.


ARBETSUPPGIFTER

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Onboarding av nya kunder
  • Hjälpa företagskunder via telefon och e-post
  • Effektivisera supportens interna processer

Tjänsten passar dig som känner dig bekväm att jobba självständigt men uppskattar att ha kollegor nära till hands. Du har rätt driv och engagemang i ditt arbete där du effektivt kan behålla överblicken kring de ärenden som hamnar på ditt bord.


VI SÖKER DIG SOM

  • Har ett genuint intresse för teknik
  • Har arbetat med kundservice
  • Har mycket goda verbala såväl som skriftliga kunskaper i svenska, finska och engelska då daglig kommunikation sker i språken

Det är meriterande om du har:

  • Arbetat inom E-handel
  • Kunskap om hemsidor och HTML


Din personlighet värderas mycket högt och som person är du social, nyfiken och brinner för kundservice. Eftersom du kommer att arbeta i ett supportteam är det också viktigt att du är en teamplayer som gärna samarbetar med andra för att finna smarta lösningar.


VI ERBJUDER

Du kommer att få arbeta i en spännande bransch med många trevliga och kompetenta kollegor, där det är högt i tak, trevlig stämning och många roliga sociala aktiviteter. Vi sitter i moderna lokaler mitt i centrala Stockholm.


ANSÖKAN

Låter det intressant? Vi samarbetar med Academic Work i den här rekryteringen, så skicka din ansökan via deras hemsida snarast då urvalet kommer att ske löpande:  https://www.academicwork.se/annons/finsktalande-it-support-till-dibs/14995044

 

DIBS erbjuder Nordens bredaste utbud av enkla och säkra betalningslösningar på nätet. Vi startade 1998 och var då pionjärer inom betalningar på nätet – idag är vi ledande i Norden. Vi var först med att nå en miljard transaktioner och har idag över 15 000 nätbutiker med ett årligt försäljningsvärde på över 100 miljarder kronor. Varje år väljer 2 500 nya nätbutiker vår lösning. Våra 120 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar för att göra det enkelt att ta betalt på nätet.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

...och mottag de senaste nyheterna om e-handel, betalningar på nätet och din betalningslösning
Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se