eValent StartUp

eValent StarUp är en färdigpacketerad e-handelslösning med allt du behöver för att komma igång med din affärsidé, snabbt och kostnadseffektivt. Du betalar enbart 195kr/mån fram tills att du har nått dina första 100 000kr i omsättning.

eValent StartUp

eValent StartUp erbjuds av företaget eValent Group som levererar tjänster och produkter för e-handel. Produkt- och tjänsteportföljen är marknadens bredaste och innefattar bland annat en egenutvecklad SAAS lösning för kunder som letar efter en responsiv och prisvärd standradlösning. Kundanpassade e-handelslösinngar på den internationella ehandels plattformen Magento, eValent har cerficerade utvecklare och är silverpartner till Magento. Kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. Företaget har idag 35 anställda och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014. eValent Group har sitt huvudkontor i Malmö.

"Vi på eValent har utformat våra produkter och tjänster för att täcka de olika utmaningar som de flesta e-handlare stöter på under sin resa. Som en mindre kund är det vanligt att du startar med en “allt i ett”-lösning, för att därefter gå vidare till en mer kundanpassad lösning för din verksamhet. Som e-handlare kan du välja att gå tillsammans med oss genom alla faser av din verksamhets utveckling, och växa i lugn och ro utan att behöva våndas över systembyten."

Information

Namn
eValent StartUp
Adress
Riggaregatan 57
Postkod
211 13 Malmö
Land
Sweden
Telefon
040-6925050

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

...och mottag de senaste nyheterna om e-handel, betalningar på nätet och din betalningslösning
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se