eValent Group

Med ett e-handelsystem från oss får du en beprövad helhetslösning, oavsett om du är ny e-handlare eller behöver en skräddarsydd webbutik så hjälper dig till ett kostnadseffektivt pris.

eValent

  • Flexibel och anpassningsbar plattform
  • Gångbar för såväl stora som små e-handelare
  • Många färdiga standardintegrationer och öppet API

eValent Group levererar tjänster och produkter för e-handel. Produkt- och tjänsteportföljen är marknadens bredaste och innefattar bland annat en egenutvecklad SAAS lösning för kunder som letar efter en responsiv och prisvärd standradlösning, med priser från 695kr/mån. Kundanpassade e-handelslösinngar på den internationella ehandels plattformen Magento, eValent har cerficerade utvecklare och är silverpartner till Magento. Kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. Företaget har idag 35 anställda och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014. eValent Group har sitt huvudkontor i Malmö.

"Vi på eValent har utformat våra produkter och tjänster för att täcka de olika utmaningar som de flesta e-handlare stöter på under sin resa. Som en mindre kund är det vanligt att du startar med en “allt i ett”-lösning, för att därefter gå vidare till en mer kundanpassad lösning för din verksamhet. Som e-handlare kan du välja att gå tillsammans med oss genom alla faser av din verksamhets utveckling, och växa i lugn och ro utan att behöva våndas över systembyten."

Information

Namn
eValent
Adress
Riggaregatan 57
Postkod
211 13 Malmö
Land
Sweden
Telefon
040-6925050

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.