eValent Group

Med ett e-handelsystem från oss får du en beprövad helhetslösning, oavsett om du är ny e-handlare eller behöver en skräddarsydd webbutik så hjälper dig till ett kostnadseffektivt pris.

eValent

  • Flexibel och anpassningsbar plattform
  • Gångbar för såväl stora som små e-handelare
  • Många färdiga standardintegrationer och öppet API

eValent Group levererar tjänster och produkter för e-handel. Produkt- och tjänsteportföljen är marknadens bredaste och innefattar bland annat en egenutvecklad SAAS lösning för kunder som letar efter en responsiv och prisvärd standradlösning, med priser från 695kr/mån. Kundanpassade e-handelslösinngar på den internationella ehandels plattformen Magento, eValent har cerficerade utvecklare och är silverpartner till Magento. Kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. Företaget har idag 35 anställda och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014. eValent Group har sitt huvudkontor i Malmö.

"Vi på eValent har utformat våra produkter och tjänster för att täcka de olika utmaningar som de flesta e-handlare stöter på under sin resa. Som en mindre kund är det vanligt att du startar med en “allt i ett”-lösning, för att därefter gå vidare till en mer kundanpassad lösning för din verksamhet. Som e-handlare kan du välja att gå tillsammans med oss genom alla faser av din verksamhets utveckling, och växa i lugn och ro utan att behöva våndas över systembyten."

Information

Namn
eValent
Adress
Riggaregatan 57
Postkod
211 13 Malmö
Land
Sweden
Telefon
040-6925050

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00