Etendo – experter inom e-handel & digital marknadsföring!

Med flera års samlad kunskap inom webb och e-handel har Etendo etablerat sig som en självklar leverantör av krävande och komplexa uppdrag. Med duktiga systemutvecklare, grafiska formgivare och projektledare bygger och utvecklar vi webbplatser och e-handel inom en rad olika branscher, såväl för slutkunder som B2B-kunder.

Etendo Sverige AB

  • Personlig service
  • Specialistkompetens inom fler delar inom e-handel
  • Snabba och tillgängliga

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med din Magento-butik. Vi har paketerat våra olika e-handelslösningar så det passar både stora och små företag. Dessa baspaket uppfyller dina krav oavsett om du säljer till slutkonsument eller företag, nationellt eller internationellt.

Vi tror på långsiktigt samarbete med våra kunder , med målet att hjälpa dem att skapa framgångsrika webbplatser och lösam e-handel-helt skräddarsydda efter kundens behov. Vår styrka är en kombination av e-handelskompetens och djup kunskap om tekniska lösningar samtidigt som vi har bred erfarenhet av digital marknadsföring. Vi är med andra ord , er helhetsleverantör för att bli  framgångsrik inom e-handel.

Idag levererar vi tjänster inom teknisk utveckling,grafisk design, digital marknadsföring, mobil handel, internationell handel, kampanjer i sociala medier, konverteringsrådgivning samt drift, support och förvaltning.

Information

Namn
Etendo Sverige AB
Adress
Nya Rådstugugatan 3, Norrköping
Postkod
602 24
Land
Sweden
Telefon
076-7619100

Jenny Ohlin Olausson

Telefon
076-7619100

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00