AFFÄRSSYSTEM FÖR E-HANDEL!

Vårt affärssystem för e-handel ger dig full verksamhetskontroll och transparens för att kunna växa!

Eseco System AB

  • Affärssystemet Nemo automatiserar din e-handel
  • Affärssystemet Nemo minimerar manuell arbete
  • Affärssystemet Nemo är specialiserat för e-handel

Vårt affärssystem är byggt för e-handel och multikanalförsäljning med fokus på att spara användaren tid och pengar. Vi har funnits i Malmö sedan 2001 och har mer än trettio års erfarenhet av distanshandel och e-handel. Affärssystemet Nemo automatiserar orderflöden (med tillhörande kundhantering), fakturering, lagerhantering samt kopplingar till tredje part, såsom kortoperatörer, distributörer, kreditbedömare och inkassobolag. Vårt affärssystem ger dig full verksamhetskontroll och transparens för att kunna växa!

Vi utvecklar även system för kassaregister (POS) vid namn MoneyWeb och av- och delbetalning, Moneymaker. Våra kunder är representerade i ett brett spektrum av branscher inom exempelvis hemelektronik, kläder, hälsokost och heminredning, med verksamheter i bland annat Skandinavien, Tyskland, England, Holland, Österrike och Polen.

Information

Namn
Eseco System AB
Adress
Jörgen Kocksgatan 4
Postkod
21120 Malmö
Land
Sverige
Telefon
040-636 20 60

Maria Arvidsson

Telefon
040-636 20 68

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.