DIBS Blogg

#emeet får nya muskler

 

Det blev klart i dagarna att ickekonferensen #emeet köpts av Dan Nilssons ehandel.se. De tidigare ägarna Wilma Östlund, Peter Höjman, Rikard Westberg och Magnus Lundin har gjort ett enormt jobb med att etablera ett unikt sätt att sprida och dela kunskap kallat unconference. #emeet har därmed varit ett forum som saknat likhet med de flesta andra.

Här har framförallt e-butiker utbytt erfarenheter med varandra. Initialt mest mindre butiker med på senare upplagor har även flera större anslutit sig. 

Närvaron av leverantörer har diskuterats en hel del. Jag har representerat DIBS på alla tre #emeet och någon enstaka gång har jag sett en leverantör som inte kunnat förhålla sig till de enkla reglerna: Inget sälj, dela kunskap. Totalt sett tycker jag att även vi leverantörer har bidragit till framgången för #emeet.

Nu när grundarna lämnar över stafettpinnen till e-handel.se så stiger förväntningarna. Dan ligger inte lågt - om nån nu skulle tro det - utan pratar redan om regionala #emeet över hela landet och uppåt 1.000 deltagare på ett enda #emeet. Även fortsättningsvis kommer det vara konstnadsfritt för e-handelsbutiker.

Det blir mycket spännande att följa hur ehandel.se lyckas utveckla det grundmurade rykte som #emeet har. Jag rekommenderar dig som jobbar med ehandel att besöka evenemanget, både för möjligheten att dela kunskap och för chansen att utvidga ditt nätverk. Vi ses där.

Skriv ny kommentar

7 + 7 =
Lös talet ovan och skriv svaret i rutan med siffror. Till exempel för ”två + fyra=?” skriv 6.
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se