EcomPartner en certifierad Magento partner

EcomPartner bygger, driver och utvecklar kundunika professionella e- handelslösningar baserat på Magento med fokus på att förvandla besökare till kunder och skapa effektiva backend processer.

EcomPartner Nordic AB

  • Silverpartner till Magento
  • Erbjuder även optimering av driftmiljö
  • Erbjuder StoreManagement efter lanseringen

EcomPartner erbjuder kostnadseffektiva, flexibla och skalbara lösningar, oavsett om man behöver Magento e-handelsplattform, rådgivning eller helhetslösning.

För att bli framgångsrik på nätet så måste man ligga steget före sina konkurrenter. Våra certifierade Magento utvecklare, designers och projektledare är erfarna och utbildas kontinuerligt inom den ständigt växande och föränderliga e-handelsbranschen.

Med oss får du en djup och gedigen kunskap och erfarenhet inom området, så du som kund kan känna dig trygg och fokusera på övrig verksamhet i ditt företag , vi utvecklar din e-handel.

StoreManagment är vårt helhetskoncept, en klar och kundunik plug-n-play lösning för retail som passar för så väl B2B som B2C kunder. I denna helhetslösning ingår teknik, kundtjänst,distribution och Ecommerce Management inklusive drift och optimering av driftlösningar för Magento.

Tillsammans med våra partners, kan du få allt hosting, drift och utbildningar till design, betalningslösningar, backend anpassningar samt integrationer mot olika affärssystem.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00