TA BETALT PÅ NÄTET AV FÖRETAG

Blixtsnabb betalning med Easy B2B

Easy kommer ihåg dina kunders uppgifter. Organisationsnummer också.


Med betallösningen Easy kan både dina privat- och företagskunder betala blixtsnabbt i din webbutik - oavsett om de betalar med kort eller faktura. Easy checkout är en integrerad del av din webbutik, så när dina kunder har lagt varor i varukorgen och klickar sig vidare behöver de aldrig lämna din webbutik för att genomföra betalningen.

Du väljer själv om du vill erbjuda företagsbetalning (B2B) och/eller slutkund (B2C). När du väljer både B2B och B2C kan du även ange vilken som ska vara förvald. Dina kunder väljer sedan vid betalningen om de handlar privat eller genom ett företag.

Företagskunder identifierar sig med bland annat organisationsnummer och postnummer, som de sedan kan spara i Easy för framtida köp. Nästa gång de handlar i din webbutik, eller hos någon annan som erbjuder Easy, är alla uppgifter förifyllda så att de bara behöver klicka på "betala" för att slutföra betalningen. 

För ytterligare flexibilitet kan kunden välja att spara flera kort och leveransadresser, samt välja att betala med faktura.
 

Se alla betallösningar

Kontakta oss så berättar vi mer